Loading...
Franja neu

Parc Aventura

OBERT TOT L'ANY!

Oferim diferents circuits d’aventura, tots situats entre els arbres i a diferents alçades, on caldrà superar múltiples obstacles i passar tirolines. Quin és el teu límit?

Circuit Verd: ............................................................... 12€ Circuit Verd+blau: ...................................................... 17€ Circuit Blau+Vermell: ................................................. 20€ Circuit Blau+Vermell+Lila: .......................................... 25€

Circuit Blau+Vermell+Lila+Marró: .............................. 30€ Circuit Blau+Vermell+Negre: ...................................... 25€ Circuit Blau+Vermell+tirolines: ................................... 25€

Circuit Blau+Vermell+Negre+tirolines: ....................... 30€ Circuit Blau+Vermell+tirolines+Lila+Marró: ............... 35€ Circuit Blau+Vermell+tirolines+Lila+Marró+Negre: .... 40€

Forfet dia (Parc aventura+Tubbies+Segway+Llits elàstics+Rocòdrom(només a l'estiu): ...........................50€


Tubbys

OBERT TOT L'ANY!

Una zona pensada per divertir-se, riure i compartir en família o amics. Es puja per una cinta transportadora i es baixa lliscant amb un flotador gegant pel tobogan, atracció que et farà sentir viu!

Tubbys 1 hora:.......................................................12€ Rocòdrom (2 pujades):.......................................... 8€*

* Només per a clients del Parc Aventura o tubbys

Forfet dia (Parc aventura + Tubbies + Segway + Llits elàstics + Rocòdrom(només a l'estiu): ................................50€


Segway

Segway

Activitat de 30 minuts de durada la qual constarà d'un circuit amb obstacles per a millorar les habilitats amb segway, i a continuació es podrà fer una mica de ruta lliure per la zona.

Inclouen el tècnic, el material de seguretat i les assegurances pertinents.

Segway 30 min.:.......................................17€

Reservar amb 48h d'antelació.


Senderisme

Senderisme / BTT Port del Comte

L’estació d’esquí de Port del Comte ha adequat i senyalitzat 5 recorreguts per poder dur a terme aquesta pràctica esportiva dins de la mateixa muntanya. Tenim magnífics circuits per paisatges inoblidables, pel bosc, valls i voltejats de muntanyes i que a l'hivern es poden fer amb raquetes. No en va la Serra de Port del Comte és un veritable paradís.

Si esteu interessats en el servei d’un guia o un professional informa't a:

Ruta Font d'Estivella

Curtíssim circuit sense pèrdua possible, una veritable passejada pel mig del bosc, bastant planera. Marcat amb senyals circulars de color blau.

Duració: 40 minuts per l’anada i l’equivalent per la tornada.

Distància: 4,8 km. anada i tornada.

Accés al punt de partida: Pàrquing de l’Estivella, accessible per carretera asfaltada des de l’estació d’esquí de Port del Comte. Accés molt ben senyalitzat.

Veure

Pedro dels Quatre Batlles 1

De les tres alternatives que tenim per pujar al Pedró del Quatre Batlles pels circuits marcats de l’estació d’esquí de Port del Comte, aquest seria el mes curt i directe. Hi ha tres parts ben diferenciades: El primer tram de bosc amb els revolts ascendents, la part alta de Prat de l’Orri on trobem els remuntadors de la zona alta de l’Estivella i un tercer sector, ja a la part alta, on anem per una petita coma fins a pujar dalt del cordal ja a les proximitats del cim més alt.

Duració: Poc menys de 2 hores per pujar i 1,50 hores per baixar

Distància: 12,8 km. anada i tornada.

Accés al punt de partida: Pàrquing de l’Estivella, accessible per carretera asfaltada des de l’estació d’esquí de Port del Comte. Accés molt ben senyalitzat

Veure

Pedro dels Quatre Batlles 2

Aquesta es l’ascensió més curta i directa que podem fer per pujar al Pedró dels Quatre Batlles des de l’aparcament de l’Estivella i segurament per això es tracta de l’excursió més popular per pujar al cim. És millor pujar directe cap al cim per la Coma situada a ple vessant sud, està a recer del vent i ens permet una pujada més directa al primer cim.

Duració: 1 hora 30 minuts per la pujada i menys d’una hora per la baixada.

Distància: 12,8 km. anada i tornada.

Accés al punt de partida: Pàrquing de l’Estivella, accessible per carretera asfaltada des de l’estació d’esquí de Port del Comte. Accés molt ben senyalitzat.

Veure

Circuit Tosa Pelada i Pedró Quatre Batlles

Dels tres itineraris que trobem per pujar al Pedró dels Quatre Batlles des de l’aparcament de l’Estivella, aquest és possiblement el més variat, alhora que també és el més llarg, i coincideix amb el traçat de raquetes que surt de la pista d’esquí nòrdic de Tuixén – La Vansa.

Durada: 2 hores 30 minuts per la pujada i unes 2 hores per la baixada, si be aconsellem baixar pels altres itineraris alternatius (Circuit 1 i 2 del Pedró dels Quatre Batlles), més curts i directes.

Distància: 7,360 km. l'anada

Accés al punt de partida: Pàrquing de l’Estivella, accessible per carretera asfaltada des de l’estació d’esquí de Port del Comte. Accés molt ben senyalitzat.

Veure

Meteo

El temps al Port del Comte

Veure
meteo