Loading...
Franja neu

Kids park

La neu és més que esquiar!

Vine a descobrir una àrea d’activitats única al nostre país. Una zona pensada per divertir-se, riure i compartir amb la família. Un espai per als petits, per als joves, per a tothom. Una cinta transportadora et puja i tu només has de baixar!

Durant 1,5 hores es podrà gaudir de totes les activitats. Assegurança inclosa/ El preu inclou el Tubby o trineu

Horari de 10 a 17 h. Taquilla tancada a les 15:30 h.

Preu forfet: De 3 a 11 anys= 12 € • A partir de 12 anys= 16 €

OBERT CAPS DE SETMANA I FESTIUS


Raquetes de neu

Opció sempre única i diferent, els límits els poses tu!

L’estació d’esquí del Port del Comte ha adequat i senyalitzat 5 recorreguts per poder dur a terme aquesta pràctica esportiva dins de la mateixa muntanya de manera segura i sense trepitjar les pistes d’esquí. Tenim magnífics circuits per paisatges inoblidables, caminant amb raquetes de neu pel bosc, valls i voltejats de muntanyes. No en va la Serra de Port del Comte es un veritable paradís per la pràctica de les raquetes de muntanya.

Pots llogar les raquetes a la nostra botiga de lloguer.

Si esteu interessats en el servei d’un guia o un professional per poder gaudir al màxim de l’activitat i disposar de coneixements de la zona amb tota seguretat, informa't a:

https://www.esportec.cat/activitats/excursio

Ruta Puig de les Morreres

Curta i bonica excursió molt planera amb vistes excepcional. Un veritable passeig per gaudir dels sentits

Duració: Poc menys d’una hora per tot el periple, que es molt planer.

Distància: 3,3 km. anada i tornada.

Accés al punt de partida: Mirador de Querol, 2.110 metres. Accesible amb remuntadors des de l’estació d’esquí de Port de Comte. Possibilitat de comprar un tiquet d’un sol viatge anada i tornada al telesella del Querol per tal de començar l’excursió, evitant així el pas a peu per les pistes d’esquí, quan aquestes estan a ple funcionament.

Veure

Ruta Font d'Estivella

Curtíssim circuit sense pèrdua possible, una veritable passejada pel mig del bosc, bastant planera. Marcat amb senyals circulars de color blau.

Duració: 40 minuts per l’anada i l’equivalent per la tornada.

Distància: 4,8 km. anada i tornada.

Accés al punt de partida: Pàrquing de l’Estivella, accessible per carretera asfaltada des de l’estació d’esquí de Port del Comte. Accés molt ben senyalitzat.

Veure

Pedro dels Quatre Batlles 1

De les tres alternatives que tenim per pujar al Pedró del Quatre Batlles pels circuits marcats de l’estació d’esquí de Port del Comte, aquest seria el mes curt i directe. Hi ha tres parts ben diferenciades: El primer tram de bosc amb els revolts ascendents, la part alta de Prat de l’Orri on trobem els remuntadors de la zona alta de l’Estivella, i un tercer sector ja a la part alta, on anem per una petita coma recollida fins a pujar dalt del cordal, ja a les proximitats del cim més alt.

Duració: Poc menys de 2 hores per pujar i 1,50 hores per baixar

Distància: 12,8 km. anada i tornada.

Accés al punt de partida: Pàrquing de l’Estivella, accessible per carretera asfaltada des de l’estació d’esquí de Port del Comte. Accés molt ben senyalitzat

Veure

Pedro dels Quatre Batlles 2

Aquesta es l’ascensió més curta i directa que podem fer per pujar al Pedró dels Quatre Batlles des de l’aparcament de l’Estivella i segurament per això es tracta de l’excursió més popular per pujar al cim amb raquetes. Es millor pujar directe cap al cim per la Coma situada a ple vessant sud, la qual acostuma a acumular força neu, està a recer del vent i ens permet una pujada més directe al primer cim.

Duració: 1 hora 30 minuts per la pujada i menys d’una hora per la baixada.

Distància: 12,8 km. anada i tornada.

Accés al punt de partida: Pàrquing de l’Estivella, accessible per carretera asfaltada des de l’estació d’esquí de Port del Comte. Accés molt ben senyalitzat.

Veure

Circuit Tosa Pelada i Pedró Quatre Batlles

Dels tres itineraris que trobem per pujar al Pedró dels Quatre Batlles des de l’aparcament de l’Estivella, aquest es possiblement el més variat, alhora que també es el més llarg, i coincideix amb el traçat de raquetes que surt de la pista d’esquí nòrdic de Tuixén – Lavansa. El vessant obac de la Tosa Pelada es el punt on més garantirem la neu en durada, qualitat i quantitat.

Durada: 2 hores 30 minuts per la pujada i unes 2 hores per la baixada, si be aconsellem baixar pels altres itineraris alternatius (Circuit 1 i 2 del Pedró dels Quatre Batlles), més curts i directes.

Distància: 7,360 km. l'anada

Accés al punt de partida: Pàrquing de l’Estivella, accessible per carretera asfaltada des de l’estació d’esquí de Port del Comte. Accés molt ben senyalitzat.

Veure

Jardí de neu

Jardí de neu

El Jardi de Neu és un espai delimitat amb pendent suau, ideal per iniciar-se en l'esquí sense perill. Compta amb una zona exterior equipada amb una cinta transportadora de 60 m. i material ludicopedagògic per divertir-se mentre s'aprèn. També disposa d'un espai interior preparat, atès i vigilat per personal qualificat.

Obert caps de setmana i festius. Mínim de 5 infants per torn.

Veure

Esquí de muntanya

Esquí de muntanya

Per raons de seguretat només es permet aquesta activitat dins les nostres pistes sempre que es realitzi abans de les 9h o després les 17h (fora de l'horari d'obertura de l'estació)

Es aconsellable la pràctica de l'esquí de muntanya lliurement a la zona d'Estivella qualsevol dia i a la zones senyalitzades destinades a les rutes de raquetes(consulta plànol pistes)

Accessos

Com venir al Port del Comte? Vols saber l'estat de les carreteres? Aquí trobaràs informació actualitzada

Veure
accessos