Subvencio

concessió de SUBVENCIó de la generalitat de catalunya a LA XARXA DE LA NEU


La Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Territori i Sostenibilitat, aquesta temporada 2020-2021, ha subvencionat les millores a la xarxa de la neu de l’estació. L’administració ens ha atorgat aquesta subvenció (Resolució TES/2767/2020, de 30 d’octubre) en tant que les estacions d’esquí alpí i de muntanya som motor econòmic de les comarques de muntanya, generant riquesa i llocs de treball en el territori.

 

LES MILLORES DE LA XARXA DE LA NEU

Aquesta subvenció s’ha destinat a millorar la xarxa de la neu produïda. S'ha volgut substituir els canons existents d'innivació artificial amb nous canons més eficients i d'última generació millorant en tots els casos la gestió i producció de la instal·lació de neu amb la millor tecnologia per a sistemes de neu.

1620302284152web

En concret, les inversions realitzades en nous canons ens permeten optimitzar les finestres de fred per produir més neu en menys temps i així estalviar energia. A la vegada que són millores que es repartiran per diferents punts de la xarxa existent i s'ubicaran en diferents arquetes per substituir canons d'alta pressió que tenen un gran consum. Amb els canons ventiladors adquirits es cobriria en poques hores de producció i temperatures marginals a partir de -2 ºc part de la innivació dels diferents punts proposats i gràcies al seu potent ventilador fa que la neu produïda sigui optimitzada al màxim els dies de vent.

1620302335940web

A banda també s’han realitzat millores generals a tot el sistema de la xarxa de neu per tal de garantir-la en qualitat i quantitat durant tota la temporada.

 

app Port del Comte

Estem en contacte!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies per estar informat de totes les novetats del Port del Comte.

L'estacióUsuaris     Parc AventuraEsquí

 telefono2    

telefono2 973- 492301

 espaiaventura@esportec.net

esqui@portdelcomte.net

    Telèfons escoles esquí