Club d'Esquí Port del Comte

El Club d'Esquí Port del Comte es va crear fa més de 40 anys a Sant Llorenç de Morunys (Solsonès) aprofitant l'obertura de l'estació d'esquí amb la que compartim el mateix nom.

Som un Club amb més de 500 socis i aspirem a incrementar aquest nombre i poder oferir tots aquells serveis que pot tenir un gran club d'esquí.

Principalment, volem gaudir esquiant i és per això que tenint l'estació d'esquí a quinze minuts del poble, fomentem els cursets d'esquí entre els qui es volen iniciar en aquest esport i per aquells que tenen un determinat nivell tenim un equip de competició on el formen una seixantena de nois i noies, els quals competeixen en campionats de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern.

La nostra àmplia i flexible oferta de cursets i equip de competició, ens converteix en un dels clubs de referència a la zona en l'ensenyament de l'esquí alpí.

Pre-alevins. Pels més petits d'entre 4 i 7 anys, desenvolupem un entrenament de 4 hores amb un descans d'entre 20 i 30 minuts, amb un caire recreatiu. Els objectius d'aquest curs són els d'iniciació, el perfeccionament i la tecnificació.

Alevins. Els alevins són la cantera del Club. Són nanos que ja tenen un nivell prou bo per que puguin decidir si es decanten per la competició o bé segueixen amb l'entrenament tècnic alhora que divertit. Amb aquells alevins que així ho desitgen, ja fem les primeres curses interclubs per tal de començar a tastar l'ambient de la competició.

Infantil / Juvenils / Sèniors. Aquests són els grups amb un nombre ampli dedicat a la competició, tot i que també decideixen quin tipus d'entrenament volen adquirir (competició o tècnic-lúdic).

Màsters. I per últim els màsters, on per grups i per nivell, no per edat, podrem eliminar aquells "vicis" que s'han anat adquirint durant els anys d'esquí, amb l'objectiu de millorar l'estil, crear un ambient d'amistat i prevenir futures lesions.

En definitiva, el nostre objectiu és donar la possibilitat de gaudir de la natura i de l'esport que ens apassiona, ja sigui competint al circuit d'interclubs o simplement gaudint amb la resta de companys (els nostres nois i noies).

La constància, l'esforç, la formació, els companys, la diversió i la natura és l'objectiu principal del nostre Club que fa més de 40 anys forma esquiadors.US HI ESPEREM!!!!!

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
973 49 23 75
 
CE Port del Comte

app Port del Comte

Estem en contacte!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies per estar informat de totes les novetats del Port del Comte.

L'estacióUsuaris     Parc AventuraEsquí

 telefono2    

telefono2 973- 492301

 espaiaventura@esportec.net

esqui@portdelcomte.net

    Telèfons escoles esquí