El Solsonès

La comarca del Solsonès, situada al cor del Prepirineu català, entre paratges esquerps de muntanya i calmosos camps de cultiu, és un paradís natural força desconegut ideal per fer turisme actiu en un entorn de marcat caràcer rural, on les masies esquitxen el territori i formen part del seu paisatge. És per aquest motiu que és coneguda com la comarca de les mil masies.

Continuar llegint

Sant Llorenç de Morunys

El terme municipal de Sant Llorenç de Morunys, una petita extensió de només 4,28 Km², es troba al peu de la serra del Port del Comte, al vessant dret del riu Cardener, envoltat en la seva majoria pel terme de Guixers, excepte pel nord, limítrof amb el municipi de La Coma i La Pedra.

Continuar llegint

La Coma i la Pedra

El municipi de la Coma i la Pedra està situat a l’extrem nord de la Comarca del Solsonès entre la Serra de Port del Comte i la Serra del Verd, dins de la Vall de Lord, amb una superfície de 60,7 Km2 on hi predominen els boscos i els prats, ( com el Prat de Bessies o Prat Formiu), amb el naixement del riu Cardener, o la font d’aigües sulfuroses de la Puda.

Continuar llegint
app Port del Comte

Estem en contacte!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies per estar informat de totes les novetats del Port del Comte.

L'estacióUsuaris     Parc AventuraEsquí

 telefono2    

telefono2 973- 492301

 espaiaventura@esportec.net

esqui@portdelcomte.net

    Telèfons escoles esquí