Preguntes Freqüents

 • Forfets


  El preu del forfet inclou una assegurança en cas d'accident a les pistes?

  No, però aquesta assegurança d'esquí la podeu sol·licitar a les taquilles quan estigueu comprant el forfet. És important tenir algun tipus d'assegurança mèdica, ja sigui de manera privada (Consulteu amb la vostra companyia d'assegurances per tal de saber si us cobreix a pistes o no) o comprant el forfet amb assegurança. Tingueu en compte que quan hàgiu utilitzat el forfet ja no hi podreu afegir l'assegurança

  Existeix un forfet exclusiu per a debutants?

  Sí, existeix un forfet exclusiu per a debutants que dóna accés a les zones especifiques per a la iniciació a l'esquí i als remuntadors que hi donen servei(Teleskis i cintes zona Donadó) Es pot adquirir a qualsevol de les taquilles de l'estació. No es vàlid per esquiar a la resta de pistes

  De quins descomptes em puc beneficiar amb el forfet esquí?

  Descompte especial Famílies Nombroses i Monoparentals: Aplicable a famílies titulars del 'Carnet de Família Nombrosa' (3 o més fills) i/o 'Carnet de Família Monoparental'. Per la compra del Forfet de dia esquí, tots els membres es beneficiaran de 3€ de descompte en temp. alta i de 2,5€ de descompte en Temp.baixa sobre la tarifa PVP del forfet (no acumulable amb altres promocions i només en el forfet infantil i adult). Els descomptes s'apliquen per membre a partir del primer forfet, no cal que adquireixin el forfet tots els membres d'una família per gaudir del descompte individual. És indispensable presentar el carnet justificatiu vigent expedit per la Generalitat de Catalunya i el DNI original.

  Descompte especial Forfet Carnet Jove : En la compra del Forfet de dia esquí es beneficiaran els titulars del ‘Carnet Jove’ de 3€ de descompte en temp. alta i de 2,5€ de descompte en Temp.baixa sobre la tarifa PVP del forfet (no acumulable amb altres promocions). És obligatori presentar el carnet corresponent i el DNI original. Descompte d'un sol forfet per carnet. 

  Descompte especial Discapacitats: En la compra del Forfet de dia esquí es beneficiaran de 3€ de descompte en temp. alta i de 2,5€ de descompte en Temp.baixa sobre la tarifa PVP del forfet (no acumulable amb altres promocions). Descompte aplicable a persones amb discapacitat reconeguda del 33% o més, presentant el corresponent carnet justificatiu i el DNI original.

  A partir de quina hora es pot utilitzar el forfet de tarda?

  El forfet de tarda comença a les 13.00 i a les taquilles es pot comprar a partir de les 12.45.

  Puc comprar un forfet de diversos dies?

  Sí, pots comprar un forfet per a diversos dies consecutius,

  És possible tornar un forfet de diversos dies que s'hagi utilitzat parcialment?

   No, si no esteu segur que el podreu utilitzar tots els dies, recomanem que el compreu dia a dia  

  Si fa mal temps, es tornen els diners del forfet?

  No. El tancament de l'estació, les interrupcions o la limitació d'ús de pistes i remuntadors deguda a causes tècniques , meteorològiques o de qualsevol altra índole no donaran dret a compensació. 

  Puc demanar un duplicat si perdo el forfet?

  No, no es pot demanar el duplicat del fortet ni cap tipus de compensació.

  Puc demanar el retorn dels diners quan hi ha pocs remuntadors oberts?

  No, mentre hi hagi un nombre suficient de remuntadors no es farà cap compensació

  CONDICIONS ÚS FORFETS DE DIA O VARIS DIES

  El forfet és personal i intransferible. Queda expressament prohibida la cessió o revenda de forfets , en aquest cas l'estació procedirà a la seva retirada immediata sense dret a cap compensació, tot això sense perjudici de les accions legals que per aquest motiu puguin exercir davant del esquiador o davant de qualsevol tercer .

  És facultat de l’estació determinar les dates i horaris d'obertura i de tancament de les seves instal·lacions tenint en compte les circumstàncies tècniques i meteorològiques existents i les condicions de seguretat, així com qualsevol altres causes que puguin afectar el desenvolupament de l'activitat.

  El preu del forfet inclou S.O.V. i I.V.A .

  Port del Comte es reserva el dret de realitzar els controls interns que considerin oportuns, podent exigir la presentació del DNI. o de qualsevol altre document oficial que permeti la identificació del titular amb la finalitat d'evitar un ús fraudulent o de garantir el compliment de les obligacions assumides per l'esquiador per l'adquisició del forfet.

  L'adquisició del forfet implica el coneixement i acceptació d’aquestes condicions. 

 • Famílies


  Quina és l'àrea més recomanable per families que s'inicien en l'esquí?

  La zona de Prat Donadó on hi ha ubicat el Jardí de neu, la zona de debutants, escoles d’esquí, lloguer de material, zona de tubbys i trineus i altres serveis

  Quina és la millor edat per començar a esquiar?

  L'edat òptima per començar és entre 4 i 5 anys, sempre depenent del caràcter del nen. A Port del Comte tenim un Jardí de neu adequat perquè els nens de 3 i 6 anys aprenguin a esquiar amb les millors condicions per a ells. (per més informació a JARDI DE NEU)

  Quines activitats es poden fer en familia amb nens petits?

  Les activitats idònies per a fer amb la família o els nens petits són, apart de la pròpia pràctica de l'esquí, els descensos en tubbies, les baixades en trineu o els passeigs en trineu amb gossos. Podreu consultar les més adients a d'ACTIVITATS del lloc web.

 • Lloguer material


  Quin material és necessari per venir a esquiar?

  Per venir a la neu us farà falta portar: esquís, botes, bastons, guants, barret, ulleres de sol, crema protectora, pantalons i anorac (o vestimenta similar impermeable). És recomanable portar casc, tant els adults com els infants. 

  Port del Comte disposa de botiga de lloguer d'esquip d'esquí o snowboard?

  Si, la nostra botiga de lloguer de material es troba a la zona de Prat Donadó a peu de pistes. 

  Quin material puc llogar a Port del Comte?

  Al nostre lloguer trobareu: esquís alpins o carving, snowboard, snowblades, botes, bastons,casc i raquetes tant per a adults com per a infants.

  No hi ha disponible el lloguer de roba tècnica d’esquí ni guants.

  És obligatori l'ús del casc?

  No és obligatori però és totalment recomanable, especialment per als nens i els adolescents

 • Horaris


  Quins són els horaris dels serveis de l'estació d'esquí?

   

   

  Remuntadors

      9.00h a 16.45h

  Remuntadors Estivella

      9.00h a 16.30h

  Pistes

      9.00h a 17.00h

  Taquilles forfets

      8.45h a 16.00h

  Lloguer de material

      8.45h a 17.00h

  Taquilla tubbys/trineus

      9.00h a 15.30h

   

 • Classes


  Per qualsevol consulta contacteu directament amb les escoles.

  Podeu trobar les seves dades a ESCOLES

  El preu de les clases inclou el forfet?

  No, el preu de les classes no inclou el forfet i aquest és necessari per poder accedir a les pistes. El forfet es pot comprar a les taquilles abans de començar les classes. Informar-se abans amb l’escola escollida.

  És aconsellable reservar les classes d'esquí amb antelació?

  Sempre és convenient, especialment en dates puntuals que coincideixin amb períodes de vacances.  Si voleu, podeu fer ara la vostra reserva de classes.

  Puc fer classes d'esquí a la tarda?

  Sí, podreu fer classes a l'hora que més us convingui, sempre que hi hagi professors disponibles. Us recomanem que reserveu professor per anticipat.

 • Consells de Seguretat

  Consells de Seguretat


  Què cal fer en cas d’accident a pistes?

  El recomanat en casos d'accidents és senyalitzar el lloc on s'ha produït el mateix clavant els esquís a la neu en forma de creu i avisar al servei de pistes al remuntador més proper. En cas de ser un mateix l'accidentat és important protegir-se i abrigar-se. 

  NORMES DE SEGURETAT

  L'esquiador assumeix en tot cas els riscos personals i materials que es deriven de la pràctica esportiva i, en general, de tots aquells danys que es produeixin al marge del ús dels remuntadors o que, en la seva utilització, siguin deguts a la seva pròpia conducta, negligent o contrària a les instruccions que rebi del personal de l'estació.

  L'esquí fora de pista, en pista tancada o no abalisada per l'estació, contra les advertències o instruccions en matèria de seguretat eximeix PORT DEL COMTE i la titular de l'estació d’esquí de qualsevol responsabilitat.

  El comportament inadequat o perillós, l'incompliment de les instruccions donades pel personal de l'estació i, en general , l'incompliment de les normes d'utilització de les instal·lacions, inclòs el frau o l'ús d'un forfet inadequat per l'edat de l'esquiador, facultarà al personal de les estacions per procedir a l'expulsió de l'esquiador i a la pèrdua del dret al forfet, tot això sense perjudici de les responsabilitats civils o penals en les que addicionalment hagués pogut incórrer .

  És facultat de l’estació determinar les dates i horaris d'obertura i de tancament de seves instal·lacions tenint en compte les circumstàncies tècniques i meteorològiques existents i les condicions de seguretat, així com qualssevol altres causes que puguin afectar el desenvolupament de l'activitat.

 • Altres


  Puc saber quina és la previsió metereològica a les pistes, accessos, quilometres esquiables, etc...?

  Sí, podeu consultar aquesta informació actualitzada directament a la nostra pàgina pistes i temps.

  Puc accedir a les pistes amb el meu gos?

  Segons la normativa de l’estació, l’accés de gossos està totalment prohibit per motius de seguretat. 

  Està permès fer l'activitat de bicicleta de neu o esquí de muntanya a les pistes?

  No, a la nostra estació no es permet la pràctica d'aquestes activitats

  Està permès utilitzar trineus a les pistes?

  No, per motius de seguretat no es permet l'ús de trineus a les pistes destinades a la pràctica de l’esquí. Tenim condicionada una zona especial per baixar amb trineu. Pots trobar més informació aquí

  Hi ha transport públic per accedir a l'estació?

  No

  Localització de l'estació i com arribar

  Veure mapa accès  

  Què cobreix l'assegurança opcional d'accidents d'esquí?

  Podreu consultar totes les cobertures incloses en l'assegurança que es comercialitza a les taquilles de l'estació en l'enllaç següent

  Puc pujar a pistes si no esquio?

  Sí, disposem d’un Forfet de Passeig, exclusiu per a vianants que dona accés al TC Querol. Només vàlid per una pujada i una baixada i en cap cas es pot anar equipat amb material d'esquí/Snow. Us permet accedir al Mirador del Querol, a la cafeteria Quiosk, fer la ruta de raquetes de neu del Puig de la Morreres o simplement gaudir del paisatge.  

  Si no esquio, hi ha alguna altra activitat que es pugui practicar a Port del Comte?

  Sí, a Port del Comte disposem d'una àmplia varietat d'activitats d'aventura, com el mushing, les raquetes, el tubbies, pista de trineus, etc. Per a més informació i reserves, podeu visitar la secció d'activitats a la nostra web. 

  Què he de fer en el meu primer dia d'esquí com a debutant?

  Ha de fer servir roba i calçat adequats en funció de la clima i reservar un monitor d'esquí per aprendre les seves primeres lliçons. No oblidi portar: guants, ulleres de sol, protector per als llavis i crema protectora. Esquia sempre acompanyat.

  On es troben ubicades les zones per a debutants?

  Les zones per a debutants de Port del Comte es troben principalment ubicades al sector de Prat Donadó. Podreu veure'n més informació en el mapa de pistes.

  L'estació disposa d'aparcaments?

  Sí, a peu de pistes i són gratuïts.  

  Si viatjo amb autocaravana, on puc aparcar?

  Al segon pàrking del sector de Prat Donadó tenim una àrea de 20 places per autocaravanes. Pots pernoctar de franc però no es disposa de cap servei addicional.  

  Està permès l'ús del drone a pistes?

  L’ús del drone a l’estació està prohibit per motius de seguretat. 

app Port del Comte

Estem en contacte!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies per estar informat de totes les novetats del Port del Comte.

L'estacióUsuaris     Parc AventuraEsquí

 telefono2    

telefono2 973- 492301

 espaiaventura@esportec.net

esqui@portdelcomte.net

    Telèfons escoles esquí