Loading...
Franja neu

Preguntes Freqüents

Forfets

No, però aquesta assegurança d'esquí la podeu sol·licitar a les taquilles quan estigueu comprant el forfet.
És important tenir algun tipus d'assegurança mèdica, ja sigui de manera privada (Consulteu amb la vostra companyia d'assegurances per tal de saber si us cobreix a pistes o no) o comprant el forfet amb assegurança.
Tingueu en compte que quan hàgiu utilitzat el forfet ja no hi podreu afegir l'assegurança
Sí, existeix un forfet exclusiu per a debutants que dóna accés a les zones especifiques per a la iniciació a l'esquí i als remuntadors que hi donen servei(Teleskis i cintes zona Donadó).
Es pot adquirir a qualsevol de les taquilles de l'estació. No es vàlid per esquiar a la resta de pistes
Descompte especial Famílies Nombroses i Monoparentals: Aplicable a famílies titulars del 'Carnet de Família Nombrosa' i/o 'Carnet de Família Monoparental'. Per la compra del Forfet de dia esquí, tots els membres es beneficiaran de 3€ de descompte en temp. alta i de 2,5€ de descompte en Temp.baixa sobre la tarifa PVP del forfet (no acumulable amb altres promocions i només en el forfet infantil i adult). Els descomptes s'apliquen per membre a partir del primer forfet, no cal que adquireixin el forfet tots els membres d'una família per gaudir del descompte individual. És indispensable presentar el carnet justificatiu vigent expedit per la Generalitat de Catalunya i el DNI original.

Descompte especial Forfet Carnet Jove: En la compra del Forfet de dia esquí es beneficiaran els titulars del ‘Carnet Jove’ de 3€ de descompte en temp. alta i de 2,5€ de descompte en Temp.baixa sobre la tarifa PVP del forfet (no acumulable amb altres promocions). És obligatori presentar el carnet corresponent i el DNI original. Descompte d'un sol forfet per carnet.

Descompte especial Discapacitats: En la compra del Forfet de dia esquí es beneficiaran de 3€ de descompte en temp. alta i de 2,5€ de descompte en Temp.baixa sobre la tarifa PVP del forfet (no acumulable amb altres promocions). Descompte aplicable a persones amb discapacitat reconeguda del 33% o més, presentant el corresponent carnet justificatiu i el DNI original.

TOTS AQUESTS DESCOMPTES NOMÉS S'APLIQUEN AL FORFET DE DIA I NO SÓN ACUMULATIUS
El forfet de tarda comença a les 13.00 i a les taquilles es pot comprar a partir de les 12:45h
Sí, pots comprar un forfet per a diversos dies consecutius,
No, si no esteu segur que el podreu utilitzar tots els dies, recomanem que el compreu dia a dia
No. El tancament de l'estació, les interrupcions o la limitació d'ús de pistes i remuntadors deguda a causes tècniques , meteorològiques o de qualsevol altra índole no donaran dret a compensació.
No, no es pot demanar el duplicat del fortet ni cap tipus de compensació.
No, mentre hi hagi remuntadors oberts no es farà cap compensació
El forfet és personal i intransferible. Queda expressament prohibida la cessió o revenda de forfets , en aquest cas l'estació procedirà a la seva retirada immediata sense dret a cap compensació, tot això sense perjudici de les accions legals que per aquest motiu puguin exercir davant del esquiador o davant de qualsevol tercer .
És facultat de l’estació determinar les dates i horaris d'obertura i de tancament de les seves instal·lacions tenint en compte les circumstàncies tècniques i meteorològiques existents i les condicions de seguretat, així com qualsevol altres causes que puguin afectar el desenvolupament de l'activitat.
El preu del forfet inclou S.O.V. i I.V.A .
Port del Comte es reserva el dret de realitzar els controls interns que considerin oportuns, podent exigir la presentació del DNI. o de qualsevol altre document oficial que permeti la identificació del titular amb la finalitat d'evitar un ús fraudulent o de garantir el compliment de les obligacions assumides per l'esquiador per l'adquisició del forfet.
L'adquisició del forfet implica el coneixement i acceptació d’aquestes condicions.

Families

La zona de Prat Donadó on hi ha ubicat el Jardí de neu, la zona de debutants i la zona KIDS PARK
L'edat òptima per començar és entre 4 i 5 anys, sempre depenent del caràcter del nen. A Port del Comte tenim un Jardí de neu adequat perquè els nens de 3 i 6 anys aprenguin a esquiar amb les millors condicions per a ells.
(Pots trobar mes informació JARDI DE NEU )
Les activitats idònies per a fer amb la família o els nens petits són, apart de la pròpia pràctica de l'esquí, els descensos en tubbys, les baixades en trineu o els passeigs en raquetes.
Podreu consultar les més adients a ACTIVITATS

Lloguer

Per venir a la neu us farà falta portar: esquís, botes, bastons, guants, barret, ulleres de sol, crema protectora, pantalons i anorac (o vestimenta similar impermeable).
És recomanable portar casc, tant els adults com els infants.
Si, la nostra botiga de lloguer de material es troba a la zona de Prat Donadó a peu de pistes.
Al nostre lloguer trobareu: esquís alpins o carving, snowboard, snowblades, botes, bastons,casc i raquetes tant per a adults com per a infants.
No hi ha disponible el lloguer de roba tècnica d’esquí ni guants.
No és obligatori però és totalment recomanable, especialment per als nens i els adolescents

Horaris

Remuntadors 9.00h a 16.30h

Remuntadors Estivella 9.00h a 16.00h

Pistes 9.00h a 17.00h

Taquilles forfets zona hostal 8.45h a 16.00h

Taquilla forfets zona Sucre 8.45h a 14.00h(només festius i caps de setmana)

Lloguer de material 8.45h a 17.00h

Taquilla tubbys/trineus 9.00h a 15.30h

Classes

No, el preu de les classes no inclou el forfet i aquest és necessari per poder accedir a les pistes. El forfet es pot comprar a les taquilles abans de començar les classes. Informar-se abans amb l’escola escollida. Podeu trobar totes les seves dades a ESCOLES
Sempre és convenient, especialment en dates puntuals que coincideixin amb períodes de vacances. Podeu trobar totes les seves dades a ESCOLES
Sí, podreu fer classes a l'hora que més us convingui, sempre que hi hagi professors disponibles. Us recomanem que reserveu professor per anticipat. Podeu trobar totes les seves dades a ESCOLES
Podeu trobar totes les seves dades a ESCOLES

Consells de Seguretat

El recomanat en casos d'accidents és senyalitzar el lloc on s'ha produït el mateix clavant els esquís a la neu en forma de creu i avisar al servei de pistes al remuntador més proper.
En cas de ser un mateix l'accidentat és important protegir-se i abrigar-se.
L'esquiador assumeix en tot cas els riscos personals i materials que es deriven de la pràctica esportiva i, en general, de tots aquells danys que es produeixin al marge del ús dels remuntadors o que, en la seva utilització, siguin deguts a la seva pròpia conducta, negligent o contrària a les instruccions que rebi del personal de l'estació.
L'esquí fora de pista, en pista tancada o no abalisada per l'estació, contra les advertències o instruccions en matèria de seguretat eximeix PORT DEL COMTE i la titular de l'estació d’esquí de qualsevol responsabilitat.
El comportament inadequat o perillós, l'incompliment de les instruccions donades pel personal de l'estació i, en general , l'incompliment de les normes d'utilització de les instal·lacions, inclòs el frau o l'ús d'un forfet inadequat per l'edat de l'esquiador, facultarà al personal de les estacions per procedir a l'expulsió de l'esquiador i a la pèrdua del dret al forfet, tot això sense perjudici de les responsabilitats civils o penals en les que addicionalment hagués pogut incórrer .
És facultat de l’estació determinar les dates i horaris d'obertura i de tancament de seves instal·lacions tenint en compte les circumstàncies tècniques i meteorològiques existents i les condicions de seguretat, així com qualsevol altra causa que puguin afectar el desenvolupament de l'activitat.

Altres

Sí, podeu consultar aquesta informació actualitzada directament a la nostra pàgina pistes i meteo.
Segons la normativa de l’estació, l’accés de gossos està totalment prohibit per motius de seguretat.
No, la nostra estació no està habilitada i no permet per motius de seguretat.
No, per motius de seguretat no es permet l'ús de trineus a les pistes destinades a la pràctica de l’esquí. Tenim condicionada una zona especial per baixar amb trineu.
Pots trobar mes informació KIDS PARK
No
Veure informació a ACCESSOS
Podreu consultar totes les cobertures incloses en l'assegurança que es comercialitza a les taquilles de l'estació en l'enllaç següent ASSEGURANÇA DIA
Sí, disposem d’un Forfet de Passeig, exclusiu per a vianants que dona accés al TC Querol.
Només vàlid per una pujada i una baixada i en cap cas es pot anar equipat amb material d'esquí/Snow.
Us permet accedir al Mirador del Querol, a la cafeteria Quiosk, fer la ruta de raquetes de neu del Puig de la Morreres o simplement gaudir del paisatge.
Sí, a Port del Comte disposem d'una àmplia varietat d'activitats d'aventura, rutes de raquetes, el tubbies, pista de trineus, etc. Per a més informació i reserves, podeu visitar la secció ACTIVITATS
Ha de fer servir roba i calçat adequats en funció de la clima i reservar un monitor d'esquí per aprendre les seves primeres lliçons.
No oblidi portar: guants, ulleres de sol, protector per als llavis i crema protectora. Esquia sempre acompanyat.
Les zones per a debutants de Port del Comte es troben principalment ubicades al sector de Prat Donadó. Podreu veure'n més informació en el mapa de PISTES
Sí, a peu de pistes i són gratuïts.
Al segon pàrking del sector de Prat Donadó tenim una àrea de 20 places per autocaravanes. Pots pernoctar de franc però no es disposa de cap servei addicional.
L’ús del drone a l’estació està prohibit per motius de seguretat.
Si, a l'entrada de l'estació. A 100 m de les nostres taquilles de Prat Donadó
No, per raons de seguretat només es permet aquesta activitat dins les nostres pistes sempre que es realitzi abans de les 9h o després les 17h (fora de l'horari d'obertura de l'estació).

Es aconsellable la pràctica de l'esquí de muntanya a la zona d'Estivella entre setmana o qualsevol dia a la zones senyalitzades destinades a les rutes de raquetes(consulta plànol pistes)

Tarifes

Informació dels preus de les nostres instal·lacions per a persones i grups

Veure
tarifes